Vnitřní rozechvění

Vnitřní rozechvění

Anotace: -

Na krku
cítím
ještě Tvůj
horký dech
zpocené dlaně
a čelo
klidně to tak
nech
své ruce přilož
na chvíli k dílu
chci cítit Tě
v ruce
tu mohutnou sílu
bez zábran
oddat se
vnitřnímu rozechvění
spočítat vrcholy
co nikdy
nezevšední
...

 

Autor TedelyBear, 13.11.2011
Přečteno 200x
Tipy 1
Poslední tipující: Stavitel mostu přes Rubikon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí