Nahota

Nahota

Anotace: -

Tvou nahotu
tiše
svírám ve svém
náručí
proklínám tmu
že mi Tě schovává
cítím Tvůj dech
co rytmus mě naučí
a přitom prostor
k vlastnímu tempu
mi dá
...
Chci vidět
Tvé prsty
jenž bloudí mnou
potají
chci vidět Tě
nahého, dřív
než venku se stmívá
chci cítit
i vidět
světlo mi nic netají
jak pomalu
boříš se
do mého klína
...
Autor TedelyBear, 13.11.2011
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí