Když zavřeš oči

Když zavřeš oči

Anotace: -

Když zavřeš oči


jiný svět se Ti zjeví


ten pokoj a klid


bolavou duši


pohladí


sváže smutné myšlenky


a snad Tě to neodradí


veselý úsměv


ještě na rtech mít



Když zavřeš oči


jenž němé slzy chladí


a večer na řasách


 zvolna mi umírá


vzpomínkou na Tebe


mou duši hladí


srdce však bez Tebe


dál smutné zůstává


Autor TedelyBear, 19.11.2011
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí