Pozlátko

Pozlátko

Anotace: -

Proč pokaždé


všímáš si


povrchní krásy


která Tě svádí


a jemně vždy


rozruší


která jen lže


a představy dusí


přitom Tě


záměrně


a přesvědčivě


pokouší



Proč všímáš si


jen pozlátek


a rádoby hezkých věcí


a nevidíš co uvnitř


v hloubi


každá duše má


víc než vzhled


je lepší pohled něčí


který Tě od blyštivých


pozlátek odpoutá


Autor TedelyBear, 19.11.2011
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře..i myšlenka zajímavá..

19.11.2011 15:06:43 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí