Chvíle

Chvíle

Anotace: -

Skrz prsty

cítím beznaděj

protkanou

nekonečnou

tmou

která všechno kolem

obepíná

ty palčivé chvíle

které mě

k sobě

znenadála zvou

mě pohltí

a pak mě ta chvíle

celou svírá

...

 

 
Autor TedelyBear, 21.11.2011
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí