Podvědomí

Podvědomí

Anotace: -

Na prstech


neustále


cítím vůni Tvojí


jsem plná představ


a bezduchého chtění


a i když dále


dny plynou


zcela přirozeně


po nocích


ztrácím se


a podléhám snění


dokud v podvědomí


zas necítím


Tvé


dlaně


Autor TedelyBear, 27.11.2011
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí