mzrvrdy

mzrvrdy

Anotace: řekwyčky sousedojc tralalátu

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora

Gdybi chcýpli fšecki stromi a zvostala ponich dějra jak do prdele vobrowskí
tak bi pak možná ťachťol přizpůsobil pleumku tý velký gajdžedůdě
a ta gajdžeďů da by mu pak zas nasrala zlatej podkov tolyka
žebi se tim štěstym vouplně zalknul kretén
potrat jeden
vanenoby se to pak votáčlo a vuš bito bejlo taki jynáč
třeba by Ríbrcoul čmuchal k fusekli Krakonošova Cypíče
anebo bi Klauzojc pradebyllus mněl z mrkve svetriček jako Petříček
šulyla la bu me mé méééé
bibapo lůla trajlalá trajla
tra tra tra trá tráá
šalala šala la ša ša šá
no a taky se tam
Autor Mrášnivor, 01.01.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plínky strouhali uplně nástavby jak slon
a von potom mouka Franty Šrapnela klávesou
čuměl na yks gé em
frajtr frajtr frajtr frajtr frajtr

01.01.2007 17:09:00 | Mrášnivor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí