Zimní

Zimní

Anotace: Vzpomínka na doby milé..

Ubalit si cigaretu,

kroky křupou sněhem,

usilovat o pietu,

zahnat radost hněvem.





Okouzlit se myšlenkou

jako dívčím zpěvem,

ukonejšit pomněnkou,

prý

vše

přijde

s

věkem

.




Tak se cítím,

tak se biju,

utápím se krásou,

žiju..


Tak se cítím,

tak se biju,

utopený krásou,

ne

žiju..
Autor Marcel Demo, 19.03.2012
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí