Slova ...na slova ...

Slova ...na slova ...

Anotace: ***- .....

*


Slova to jsou jen tahy štětce
co kreslí do ticha,
výkřikem pomatence,
kopancem do břicha ...

jsou vytím nesplněných přání
i vichrem ve vlasech
v poryvech přišlých znenadání
bezvětřím v starých atlasech ...

... šlehnutím biče flagelanta
za rány osudu,
modlitbou zestárlého ministranta

ozvěnou Diogena ... ...

.... ... ... .... ... ... .... ze sudu ...


- * -


-------------------------------------

Comment pro " isisleo na " báseň : Slova ...

- * -
Autor HarryHH, 14.07.2012
Přečteno 436x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Amable seňor Marek, jvacl, Radhuza, Robin Marnolli, janewe, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některá slova nezapomenout, ať raději méně těch kopanců. Pěkná přemýšlivá;-)

11.06.2020 14:42:41 | jenommarie

...ta se mi moc líbí

09.01.2013 07:42:59 | Radhuza

pěkně napsané.

06.12.2012 13:58:14 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí