Zhýřilá Paní

Zhýřilá Paní

Anotace: Napsáno v návalu vzteku a snad i zoufalství nad dnešním světem mladých lidí... (Přesunuto z libresu.)

Zhýřilá Paní své sítě dále spřádá,
chytila už většinu z těch, co jsem měla ráda.
Poblouznila, omámila, vysála z nich duši.
Přitom dala mnohem méně, míň, než všichni tuší.

Snad kruh křídou svěcenou před Paní mě uchrání,
snad pomůže i všem ostatním dětem.
Paní je zhýřilý život, (pití, drogy, peníze,...!!!)
a teď hýbe světem.
S armádou svých "věrných" sílí každým létem.
No tak?!? Lidé, bděte!
Autor Rezkaaa, 25.07.2012
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Trystan ap Tallwch, Loveless
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

14.11.2012 18:21:30 | Robin Marnolli

Lidé bděte, jo? Hmm..

27.07.2012 20:11:19 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí