Ukryla se v naději

Ukryla se v naději

Anotace: ...

Smějou se dny budoucí lákavě,
o květině není řeč
Snadno se mi vlní slova..
bláhově mezi prsty svůdné vůně,
listuju..
celým svým životem poslední dny

Smějou se dny budoucí lákavě,
o květině není řeč
Snadno se mi vlní slova..
bláhově mezi prsty svůdné vůně,
listuju..
celým svým životem poslední dny

Kdy jsem to já a kdy můj zabiják,
co v koutku duše se uschoval

Patent na dokonalost
vtiskl mi do tváře a tančí sám
na dně poslední kapky naděje..

Ustaraný pohled okolních očí
tluče mi do snů díru
Tíhnu k laskavosti objetí
a sama propadám beznaději

Ve slitování našla jsem kus sebe.
S vlídnou pravdou nechci se potkávat,
po tmě, sama..dávno zamilovaná,
bez nejmenší kapky nádechu,
toužím po znovuzrození..bez jedu
dnešní společnosti
Do radosti chci se vplést
Málý test života

Chci už si ponechat co miluji,
pochopení za mé chyby mi dej..
Ukaž své "ano"
..já ukážu Ti celý svět..
Autor Agniezka, 26.09.2012
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou viděl jsem ji, proplétala se kapičkami živé vody se sluncem..

03.10.2012 14:54:07 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí