S-nová

S-nová

Anotace: po delším čase zas ... nutno sklidit další klas

Spránic panic
snový znovín

kokosový sad
nevinuvší had
sprostý zločin
malý po-čin

po cimbálu
zpěv
po míchačkách
řev

po milování
zloba
a potom ... křik ...
chci znova!

stolistý javor nad mořem sklání se
jako když sen na míse .. života .. náhle se zrodí

ten který ví
ať chce či nechce
"ne"-pochopí

... či uchopí klávesy
a staré notesy
otevře
v kleče

klecemi našich snů
snovaných nad ránem
nad prázdným pohárem

nedopitým ...
Autor Helena Lovecká, 27.11.2012
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Joe Vai, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v kleče klove do kláves..by klas zaplavil zrnem náves...

27.11.2012 13:58:48 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí