uzávěrka...

uzávěrka...

Anotace: ...

cynikovo úsloví praví
buď dobrý a budeš šťastný
ale veselo ti nebude…

no tím si nejsem jistý
řekl mi jeden pán
co se usadil
mezi hvězdy na nebi
a s úsměvem pokračoval
nevydávám se za dobrého
a šťastný zrovna také nejsem
ale bývá mi veselo
i přesto
že stále se světem zápolím...

znáte ten citát z Horátia?

a bojoval jsem
ne bez slávy
et militavi non sine gloria…
Autor enigman, 31.12.2012
Přečteno 302x
Tipy 14
Poslední tipující: knihomolka, Actafool, milk-fed gimp, Joe Vai, střelkyně1, Jiná, hanele m., Miriska, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hue hue hue hue :)

31.12.2012 19:06:30 | milk-fed gimp

jj, dobré úsloví..vždycky ti hodní na to doplatí a trápí se..

31.12.2012 11:51:51 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí