Jed z ledu

Jed z ledu

Anotace: Pokus o volný verš psaný v 6 ráno po celonočním bdění

Jsem jako stonožka, který postupně utrháváš nožku po nožce
a ona tě má pořád ráda, možná
protože milovat by znělo infantilně
směješ se tomu svýma očima zablácenýma
až černýma... Skoro tak černýma jako Obama.
A to původně měly nasládlou barvu tvých stehen.

Přinášíš další noční bloudění
po celé délce mé lebeční stěny
rozlouskneš jí jako vlašský ořech, našla bys prvky surrealismu
kdyby ses neschovávala za ty permanentní náznaky nezájmu
moje žirafa hořela kvůli tobě.
Tak pojď blíž naposledy.
Naposledy dovolím ti dotknout se mého těla
je trochu studené a taky trochu mrtvé
takže se nebudu bránit, když mě ještě jednou zabiješ
máš na to talent.

Ale zhasněme světlo, dost bylo tragikomedie
já už nemám čas
musím si koupit rakev na míru
a rezervovat místo na hřbitově.
Autor Isquieasuus, 17.01.2013
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisa K., Amonasr, Lioness, Miriska, Sarah, Joe Vai, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí