Zdá se mi

Zdá se mi

Anotace: Cesta vlakem zasněženou krajinou a v uších Sigur Rós. Znáte snad lepší inspiraci?:) http://www.youtube.com/watch?v=lfKFFeHjgTI

Zdá se mi,
že jsem kytara
a jen ty mě můžeš dobře naladit.

Zdá se mi,
že o tobě litera
je třeba do slov krásy dosadit.

Zdá se mi,
že jsi sněhová vločka
a dokážeš před dopadem zmrznout.

Zda se mi,
že tvá kamenná očka
jsou sladší než zmrzliny kornout.

Zdá se mi,
že tví předci
jsou z rodu vábivých Sirén.

Zdá se mi,
že viděli svědci,
jak jsem Amorovým šípem střelen.

Zdá se mi,
že jsem zebra
po jejíž smutku ty přecházíš.

Zdá se mi,
že tělo žebrá
o to navštívit tvou tajnou skrýš.

Zdá se mi,
že jsi hřeben,
co dokáže mou lásku rozčesat.

Zdá se mi,
že není leden,
že nikdy nebude mi šedesát.

Zdá se mi,
že jsem popelník
o který típáš divy světa.

Zdá se mi,
že jsem kouzelník,
co využil právo veta.

Zdá se mi,
že jsi kat,
co vykonal popravu srdečnou.

Zdá se mi,
že se mi nechce zdát,
protože já tě chci skutečnou.
Autor Isquieasuus, 18.01.2013
Přečteno 437x
Tipy 16
Poslední tipující: Elisa K., Proxima, Amonasr, Lioness, Jiná, Charibeja, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :)

05.10.2013 20:06:12 | Elisa K.

Děkuju:) Jak si to pročítám, už mi přijde, jak kdybych to psal pár let zpět.

05.10.2013 20:23:07 | Isquieasuus

NÁDHERNÁ!
Chtěla jsem vyzdvihnout některé verše, ale přeci jen..krásné jsou všechny!

17.04.2013 00:47:53 | Lioness

líbilo se mi číst to pozpátku, respektive od spodu až nahoru k výšinám :)

19.01.2013 13:02:43 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí