a když zavřu oči, neklepej

a když zavřu oči, neklepej

Anotace: věnováno

tak to vidíš

tady jsou ty skvělé zítřky

plné radosti

ty dny o samotě z nás udělali ještě větší zoufalce

vidím tě v jiném světle

možná méně oranžovém

ale tvoje oči jsou pořád stejně modré

jenže jinak

kolik slov ztratilo se mezi řádky

a kolik jich odnesl vítr

to nikdo nespočítá

 

 

vlastnímu stínu neutečeš

a překročit se nedá

zbylo jen pár nesmělých úsměvů zamotaných v šále

a je to smutné

ale ani jeden z nás neví 

co vlastně hledá

kudy jít a kam se obrátit

 

 

blázen blázna nemůže prosit o radu

leda o odpuštění

za chyby

za bolest

za to co bylo je a není

Autor Sarah, 01.02.2013
Přečteno 472x
Tipy 19
Poslední tipující: maliska, Akrij8, Fiši, Morgenstern, Elisa K., poeta, Jan Voralberg, Miriska, kudlankaW, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teoreticky v temnotě stín není, tak že není proč utíkat.

24.02.2013 19:00:29 | Morgenstern

žijeme jen pro minulost a budoucnost

díky, fajný text

02.02.2013 00:02:20 | muchomůrka bílá

Intenzivní sdělení vnímám ve tvé básni.

Díky za to Sarah.

Martin

01.02.2013 22:36:11 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí