Předem se omlouvám

Předem se omlouvám

Anotace: x

Líbáme se
něžně a vášnivě
chci tě blíž u sebe
tělo na tělo
odstrkuješ mě u toho
a mě se chce
brečet i smát
a dál nechápat.
Jsi sladkej!
Tak sladkej jako lízátko
ale já už dospěla.

A s hračkama si hraju
jen když mi muž ublíží
A pak,
když to doopravdy potřebuju
zjistím,
že tu nejsi.
Že tu není nikdo
komu duši vylejt
a uklidnit svědomí
že se vlastně nic
NEDĚJE
a že na šťastnej život
pořád je
NADĚJE.
Není.
Jsem sama napořád.
Autor LadyElis, 11.03.2013
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždy budu s tebou

11.03.2013 22:38:39 | seh

" Vždycky . . . a nikdy " :-)

11.03.2013 22:39:21 | LadyElis

to záleží na tvém rozhodnutí ne na mém

11.03.2013 22:42:54 | seh

Kéž by to bylo tak jednoduchý...

11.03.2013 22:48:59 | LadyElis

kéž by

11.03.2013 22:58:36 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí