=Do Teplic

=Do Teplic

Anotace: asi tam to jaro bude...

 

 

Předjaří

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Jaro,jaro,jaro,

co se s tebou stalo?

Pomalu máš chystat zem

a všechny broučky pustit ven,

pod zemí sice zima není

chybí jen sluneční pohlazení

i kořínky už se v hlíně vrtí

a každé semínko se kroutí,

lístek svůj chce ukázat

na včely se pousmát.

Rádo by taky rozkvetlo

i to sněhulákovo pometlo

které se opírá o plot zahrady

a proti jaru nemá výhrady.

I ptáci i když se chladem tetelí

brzy zrána nás ženou z postelí,

poproste slunce ať hřeje víc

ať nemusíme letět do Teplic.

 

Já jenom tak trochu zlobím vás

povídá zima a ztrácí hlas,

pak ze dne na den jakoby utne

zima jen „spánembohem“ jukne.

Až do Martina by měl být klid

a na bílém koni se můžeš objevit. 

***************

************

 

 

 

 

Autor Květka Š., 13.03.2013
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Jarka, Elisa K., Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :-)

15.03.2013 12:21:30 | Elisa K.

málem jsem tě přehlédl.-)
pěkné.
RM.

13.03.2013 23:32:59 | Robin Marnolli

Díky...

15.03.2013 12:15:52 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí