Od Tebe

Od Tebe

Anotace: Zase jedna z toho "svkělýho soudku"

Využila jsi mě,
jen jako záplatu,
a já tu tápu,
zase ve tmě sám.
A vím, že Tobě jen tak nezavolám.

Zkus to znova, a zas a zas,
našepetáváš ty zrádná slova,
za která se veškerá má naivita,
za něž se i ta touha schová.

Byl's dobrej kámo,
však jdem o dům dál,
skvělá záplata po blbcovi co o mě stál,
teď novej pán číslo 1 je,
a tys ostrouhal...
Autor Redingar, 03.04.2013
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí