Konečné řešení

Konečné řešení

Anotace: ...

Našla jsem konečné řešení!
Pánové,nebuďte zděšení,
nejde o nevěru v pravém slova smyslu,
o odevzdání se bez rozmyslu.

Jde o soubor zkušeností,
po zralých úvahách,
pro a proti napsala jsem,
když jsem byla na vahách.

Když mi dojde cukr,kam jdu?
Když potřebuji zafačovat Pajdu,
který se serval na rohem,
když dcera má úkol a nevím si rady,
potřebuji spravit vrátka do zahrady,
položit koberec,vyměnit žárovku,
když nemám rozinky do buchty s tvarohem?

Často chodím k sousedovi
a o pomoc prosím.
Čím dál méně ošacení,
když jdu k němu,nosím.
Spojení našich pozemků,majetků,
zdá se mi výhodné,
vždyť muž se se ženou
vždy dohodne.

Sexuální harašení?
To přeci vůbec není!
Šlo by o vztah bez souznění,
pobláznění,pragmatický.
Zásoby jsou k mání vždycky,
rady,pomoc jakbysmet.
Vezmu si souseda!A to hned!

A je to tady!Je v tom háček!
Začal dělat okolky!
Na dvoře,mezi auty různých značek
mi to oznámil!

Že není na holky!
Autor Lucisska, 14.04.2013
Přečteno 433x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, kolemjdouci, Bakchus, Amonasr, Kapka, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po prvotním zděšení z prvních řádků přišlo příjemné pobavení:) Děkuji za odlehčení večera ;)

14.04.2013 23:56:06 | kolemjdouci

Děkuji za komentář i za cestu kolem.

15.04.2013 10:10:58 | Lucisska

Takoví jsou ale nejlepší kámoši prý:)

14.04.2013 20:50:58 | Lilien

Přátelé snad,milenci sotva.Díky!

15.04.2013 10:11:43 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí