Vzkaz s lahví

Vzkaz s lahví

Anotace: Není ještě brzy?

Koženým obojkem zkrocenou ženou
poraženou
poníženou
sraženou z výšin vlastní pýchy
donucenou psát akrostichy

Odhalenou, nahou, holou
Dokonalou
Pod kontrolou
Udýchaně hledajíce
Stín v plamenu voskovice
Tikotem krve v rytmu těl
Erótu, který uletěl
Krásu svou znovu slibujíce

Takovou jsem, jen prosebnicí
žebrající
slibující
padlému andělu za pár slov odpuštění
destilované perutě, padesát procent snění

Autor Descardea, 17.04.2013
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, drew, kudlankaW, Loveless, Lioness, Metal Lady, Amonasr, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Živelné a živočišné!

Bravo!

Marty Kristián Kudlák

09.05.2013 23:46:17 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí