Keby

Keby

Keby bolo možné vrátiť čas.

Opäť prežiť menej či viac
krásne chvíle,
opäť spoznať ľudí,
ktorých mám rád,
opäť prejsť
všetkými úspechmi a pádmi.

Chcel by som vrátiť čas.
A urobiť tie isté chyby...
Autor nebech, 23.04.2013
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: Ette, Miriska, Bakchus, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí