Je to jinak

Je to jinak

Anotace: Ze sbírky Mé ženě

 

 

 

Neslyším rád,

když chodíme spát,

          že nohy tě zebou

          že záda - a vlas

          že tvář sluch i hlas

          že krátí se čas...

 

že ztrácí se radost jak na pivě pěna.

Stýskáš si, stýskáš, že stará jsi žena,

(padesát let vdána

už  prý jen s vidinou temnou)

 

          já stále vidím holku jako lusk,

 

          která se rozhodla jednoho rána

          zestárnout společně se mnou...

 

 

Autor aravara, 25.04.2013
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: maliska, Martinecka23, melebele, Amonasr, Ejí, zamotán v nedospělosti, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí