Náhrdelník tvořený slzami

Náhrdelník tvořený slzami

Anotace: ...

 

Někdo zabil žárovku
A my se teď halíme
do cudných kousků
tmy co se válí kolem

Když jsem v té tmě brečela
Tak tys mě držel a sbíral sis
moje slzy do tvých dlaní
S tím že z nich uděláš náhrdelník

Viděl jsi v nich totiž diamanty.
A tak jsi v té tmě vyrobil šperk.
Místo diamantů slzy
A místo provázku můj vlas.

Tmu teď vystřídalo svítání
Na prsou mě hřejí vlastní slzy
Ptáci zahájili nového dne vítání
Nevstávej, je ještě brzy.

Autor Elisa K., 07.05.2013
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm moc pěkné to máš :-)

08.05.2013 19:11:26 | xoxoxo

Moc děkuju :-)

08.05.2013 19:33:23 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí