Některý ohně hořej chladně

Některý ohně hořej chladně

Anotace: ...a to ani nevypadají nijak vadně

 

Je ti zima 
A tak sis v domnění 
že ti bude tepleji 
zapálil oheň v krbu. 

Možná hodils do něj 
i smuteční vrbu. 
Babici vrbici 
tu krasavici z 

knížek paní Klimtové. 
Je ti taky líto babičky vrbové? 
Kašleš na vrbu protože 
víš, že jedno objetí 

zahřeje leckdy víc 
než tisíce ohňů 
a třeba i 
milion svíc.

Autor Elisa K., 12.05.2013
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Miriska, Fiši, Joe Vai, zamotán v nedospělosti, danaska, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svatá pravda jedno objetí je víc než miliony svíček. Pěkná básnička

12.05.2013 19:59:15 | danaska

Děkuji, vážím si toho :)

12.05.2013 20:03:47 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí