Zásah do vlastního druhu

Zásah do vlastního druhu

Anotace: ***

 

 

*

nad světem se stmívá
a podivná společenství žen
vyrážejí do malicherných bojů

ženské roty
jak číhající šelmy
s naostřenými drápy a jazyky
navlečené do uniforem
svých seriálových idolů
poslušny jejich podprahových rozkazů
s inteligencí rovnající se nule
..jsou schopny umístit Táčmahál do Španěl..
tak tyto ženské roty
plánují u svých káviček
tvrdé útoky na muže
na nepříslušnice
a na lidi
s jiným zaměřením šedých buněk

tak toto je tragédie
které se děsím
neb tyto neohrožené komunity
se rozlézají a expandují
jako lysé pustiny
v této zemi
a
nějak podivně mužnějí

a
blbnou

*
Autor isisleo, 16.05.2013
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: j.c., Metal Lady, Amonasr, Jiparo, Jan Voralberg, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako by ji psal muž,ale od ženy?Tak to smekám a klaním se.

24.05.2013 08:57:22 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí