Pro Lucku

Pro Lucku

Anotace: Psáno srdcem.Inspirováno fotkou na netu.

Tři černé kameny

v kruhu z korálků,

vlasů hnědé prameny

spojují na dálku.

 

Mezi tvými rameny

vedou spolu válku,

soupeří o odměny

z dvou čajových šálků.

 

Spadnout žádný nemůže

svázány jsou nití,

i když jim někdo pomůže

do pasti se chytí.

 

Po polštářích z hebké kůže

co bílou barvou svítí,

pnou se jako plané růže

či jiné polní kvítí.

Autor Jozef Bojanovský, 16.05.2013
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: El Duende, Admen, divoska_jaja, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí