Chci být ohořelý strom z papíru

Chci být ohořelý strom z papíru

Anotace: •••

Jestli zemřu sám

na prachem rozmáčené ulici

s maskou supermana

a vizí pomády

 

budu z toho vinit tebe

mé drahé štěstí

schované za zády

 

tvého světa

mého vesmíru

 

bylo už dost

náznaků bolesti

a ohořelých stromů z papíru

 

bylo už dost

béčkových bijáků

a céčkových ód na radost

 

Tohle je teď

teď a tady

ještě jedna poslední

gelem prosluněná pomáda

 

a pak už jen zažít

..

zažít ten klid

uprostřed tornáda

Autor Trapné děťátko, 21.05.2013
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: její alter ego, prostějanek, Amonasr, Sima, drew, Jiná, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pointa se povedla. (Jakože báseň ale taky.:-)

06.06.2013 17:41:05 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí