V objetí vánku

V objetí vánku

Anotace: ... čekej tiše


Čekej tiše
jako by každý okamžik měl cenu věčnosti.
Čekej tiše,
V objetí lehkého vánku a jeho něžnosti,
Není kam spěchat, když cílem je cesta,
Vnímej své kroky, vdechy i gesta,
Nespěchej, když spěchat není kam,
Neměj strach, neboť je pouhý klam ,
V tichosti najdeš sám sebe,
najdeš tam soucit, lásku i nebe.
Autor Daniela, 05.06.2013
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, kolemjdouci, Koza, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé..ST

14.06.2013 13:01:14 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí