NĚJAK MI TO UNIKÁ

NĚJAK MI TO UNIKÁ

Anotace: ....

Umírají city
křížek
slzy
a ty
posraná zem
dubovými hnidy
u hřbitova za kostelem
sakra
pohřbívají dítě
bílá rakev
roztřesené ruce
prázdná slova
co nepomáhají
jen bolest
slzy
a ty

Umírají sny
zaťaté pěsti
proč děti Bože
odchází na lepší místo
jak víš že je lepší
zrovna teď ztrácím víru
nějak mi uniká smysl
a podstata bytí
prostě život sám

vrah znásilní
a zabije dítě
a dokonce jeho mrzkých dní
bude z našich daní
žrát
a nakonec najde
ten sadista cestu k tobě
Bohu
a ty mu dopustíš...
Autor ZILA78, 11.06.2013
Přečteno 338x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin&Jang, RyxiraAmyGinger, Psavec, střelkyně1, Izza, Amonasr, isisleo, poeta, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí