Občas bývám někým jiným

Občas bývám někým jiným

Anotace: ...

Občas bývám někým jiným
noční stíny smyjí viny
víny
jejich trpkou chutí
pohyb pochyb bez pohnutí

Drzý slzy, těm se daří
slaný dráhy v kůži tváří
lháři
jako v herbářích
pravdu skrytou v polštářích

Každý lok je dalším krokem
zachráním se z oken skokem
cvokem
možná prorokem
život splatím s úrokem
Autor 666.yorick, 17.06.2013
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Jozef Bojanovský, maliska, Sýkorka07, Bol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to každý.. ;)

17.06.2013 20:45:42 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí