Hra

Hra

Anotace: ***

 

*

soudná hodina než nastane
a ty se dotkneš ráje
anděl všedních dnů
bude vyprávět..

..o motýlu na ledě
co strnula mu gesta
při výdechu hořkých vteřin

..o tónech
jež povalují se v mracích
stoupají
klesají
jako drsná krása v nás
jako oheň
víra a úsvit

..o ztraceném dechu
když roztaví se čepel
v čase zastavitelném

..o kořenech
jak cítí zem
vrchovatě naplněnou sněním
a vlhkou nadějí

pak došeptá

a zředěné tóny vpijí se do uší
budou znít po temnosvitných tmách
a moudrých úsměvech

a možná

vyvstanou nedočkavé vzdechy
a jako cudná květenství
zkrocených pudů a vášní
křivolace dospějí k souzvuku

*
Autor isisleo, 20.06.2013
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, maliska, Amonasr, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to tak je a není se čeho bát... Ale týká se to všech bez rozdílu...? Bude všem skutečně všechno odpuštěno...? Anebo spíš dokážou si v té chvíli sami vše odpustit...?

20.06.2013 09:31:22 | Amonasr

;-))..kdovííí..ale myslím, že všechny dluhy se musí splatit..
..ty i ony.........a zaplatí všichni..

20.06.2013 20:53:13 | isisleo

Jsem pro... ;-))

20.06.2013 22:55:39 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí