...asi tak

...asi tak

Tak jako auto,
bez benzínu.
Tak jako hrob,
co nemá hlínu.
Tak jako sklenka,
co nezná míru.

...asi tak

Tak jako klenba,
bez pilířů.
Tak jako mučení,
bez pranýřů.
Tak jako víra,
bez kacířů.

...asi tak

Tak jako tělo,
bez krve.
Tak jako smrt,
poprvé.
Tak jako dýka,
bez čepele.

... tak, přesně tak
Autor Finito la Comedia, 11.07.2013
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Bol, Amonasr, Kaitlynn, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí