Pro pozůstalé

Pro pozůstalé

Anotace: ...

Zbylo mi po tobě pět poukázek na mytí auta.
Ošleháván kartáči komfortního programu ladím jazz
a hledím na tu pěnu za sklem.

Ty už jsi v náručí jiného
a já mám v náruči jiné.

V případě poruchy volejte, píšou na zdi.
To kdyby se mezi kartáči někdo zasekl.

My jsme se o sebe nezasekli.

Asi by nám nepomohla ani aktivní pěna.


.
Autor Jan Hrábě, 24.07.2013
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Radhuza, Tomikk, chci_uverit, Finito la Comedia, Amonasr, maliska, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí