Bezmocné násilí

Bezmocné násilí

Anotace: -

Chováš slunce
ve velkém
k prodeji později
až vyroste
podle tvých pravidel
a bude hřát
na povel
a nikdy nepálit
rozsvítit paprsky
pro pobavení
Jenže, moje milá,
i slunce
se umí chovat
jako urvané ze řetězu


Čí svoboda
je tvůj pán?
Autor Aaliyan, 30.07.2013
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Jan Voralberg, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí