Jsem

Jsem

Anotace: .

V náhodném příběhu nočního snění
dotýkám se hvězdy
letím
jsem plamen svíčky dávno zhaslé
ukrytý před pohledy
sám sebou
nevím
ve slovech skrývám štěstí
vedle tebe utichlé
cítím
zas sílu ve svém srdci
klikatou cestu rovnám
jsem…
Autor Monsignore, 31.07.2013
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Romana Šamanka Ladyloba, Avola, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí