Osmisměrkový chlapeček

Osmisměrkový chlapeček

Anotace: •••

Schovávám se

pod vteřinou rozlitého mléka

a kilem vzácných chvil

Bože, zachraň sklíčeného heretika

který ti tu zbyl

aby plánoval si cesty pouští

..aby ocenil trapnost

když ho neopouští

taková

chuť

zabalit se do deště

a vzívat návaly horka

..všemi směry

doufat

držet se za ruce jako v černobílých filmech

a nalézat třešně

v jilmech

..celou svou naivní a bledou myslí

neslyšně plesat

..

nad básní

dvěstěsedmasedmdesát

Autor Trapné děťátko, 31.07.2013
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, Amonasr, maliska, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí