Můjtysvět

Můjtysvět

Anotace: •••

Smutná

jsi byla, když růže rostly vzhůru

nohama

ses obepnula

kolem záhad spadlých světů

je lepší

myslet na půl romantiky

ale nedokončit vě..

 

..tu

a nikde

se berou falešní milenci pod hvězdami

saturnálie a plameny svíček

..a ty poznáš

když oči nemohu jen zavřít

..ale koukat

do zavřených víček

a promíjet si navzájem letitá očekávání

 

Smutný

jsem byl, když Ernestovi zazvonila hrana

a pak i telefon

..zkoušel to vzít, ale nemohl prodat větu

Kéž by tak navštívil

jeden z můjtysvětů

a rozhodil rukama ve znamení odchodu

Kéž by tam stál..

u mého porodu

a nedíval se jiným dětem do očí

 

Vždyť to byl MŮJ den

Autor Trapné děťátko, 04.08.2013
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: prostějanek, její alter ego, Robin Marnolli, Amonasr, maliska, Proxima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí