Stíhám svůj osud

Stíhám svůj osud

Anotace: <p>Můj vlastn&iacute; osud rve si vlasy</p> <p>Už za ta l&eacute;ta se mnou zjih</p> <p>S...

Můj vlastní osud rve si vlasy

Už za ta léta se mnou zjih

S jeho plány já nezavdám si

Ještě mě zkrátka nedostih

 

Srdce mu bije z ryzí lásky

Tu našel ve mně, dobře vím

A tak mu budu vískat vlásky

I kdyby poslední mu zbyl

 

Plány mu křížím každým činem

Jinak to semnou zamýšlel

Vytloukám jeho klíny klínem

přestože změnit by mě chtěl

 

Jsem, jaký jsem a tak mě miluj

Do cesty stav mi co jen chceš

Sílu já čerpám z kontra činů

Osude, ty mi neujdeš

 

Jednou si řeknu odsud potud

Vždycky jsem jinak na to šel

Pak dostihnu svůj vlastní osud

A všechno bude, jak on chtěl.

Autor Bolder, 02.09.2013
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, WoQyX, Miro Sparkus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi líbí :)

03.09.2013 04:27:03 | Radhuza

Pěkná, povedená báseň...

02.09.2013 12:07:10 | Miro Sparkus

skvělé, pěkný závěr, protest i pokora:)

02.09.2013 11:53:22 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí