Věčné Hollywoody

Věčné Hollywoody

Anotace: •••

Vústění

dramatu

je mimořádnou semetrikou

k Vánocům

pro tátu

a všech dokolečka obelhaných září

které v prosinci s linuly

z tváří

a reflektorů planoucích až k létům

kdy svět ještě za něco..

stál

..

a padal

a zvedal se ze dna řeky

jako by na hladině hledal..

vypsané šeky

na spokojené žití

..

Světe

my všichni jsme paraziti

a znalci špatných mravů

..jsme dokonalí

ve smutných koncích a zběsilém pláči

..jsme natěrači světlých míst

a hloupé postavičky z lega

..jsme přizdisráči

a pěstitelé svého ega

..jsme zkáza, jsme mor, jsme globální vlastizrada

..

a když mi povíš

"mám tě ráda"

zůstaneš věrná koncům s tučným klišé

a trapnými zvyky

budeš mým vyvrcholením

..

romantiky

Autor Trapné děťátko, 06.09.2013
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: prostějanek, Sýkorka07, Elisa K., Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí