Tak kričím

Tak kričím

 

 

Bolesť, ktorá sa rozlieva v hrudi,

keď mozog už prijal informáciu,

ale odmieta sa s ňou zmieriť.

 

Stojíš tam,

hviezdy neblikocú vlniacim sa vzduchom,

vôkol je tma

a chlad blízky absolútnej nule

nemilosrdne preniká až ku kostiam.

 

Bolesť, ktorá zviera hrdlo,

keď sa ohryzok tlačí cez hlasivky

v márnom úsilí prehlušiť

vzduchoprázdno.

 

Mlčíš na všetky strany.

 

V tej chvíli akoby

neexistovalo nič.

 

Ani ty.

Ani vesmír.

 

Iba bolesť...

 

 

Autor nebech, 14.09.2013
Přečteno 485x
Tipy 14
Poslední tipující: ještěrečka, Favi, danaska, mikrojimbo, Kaitlynn, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi dobre to poznám..a tým pádom sa mi veľmi páči,ako si to napísal

14.09.2013 07:53:36 | maliska

Ďakujem. :-)

18.09.2013 15:25:05 | nebech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí