Vábivá

Vábivá

Anotace: taková moje osobní divočina pro zlepšení mé nálady ...:)

Paraplíčko stáhnu na půl žerdi

abys věděl , že jsem doma

jak před B(f)uckinghamem na stožáru

oddáme se spolu žáru

a doma bude sodoma

 

 

Na střední škole jsem o tom mívala knížku

Lady Funckigham myslím se jmenovala

a ta paní tam často, nooo ONA NOVá LÁskyplná paní tam o tom hodně mluvila

..o tom sexu jako,

ten tenkrát hodně frčel

 Přečetli jí snad všechny spolužačky v naší třídě,

ale k mý bídě

se mi nikdy nevrátila zpět

 

A protože teď už nemám návod

jak vyhrát evoluční závod

 

.....střílím ze světlice

 ...........mávám signalizačníma vlajkama

................a dokonce se pokouším o morseovku   ... ---...

Abys věděl , že jsem Available 


a ty furt nic

asi bych si tu knížku  měla znova přečíst

pamatuju si jen poslední větu

''a poslední pero už mi padá z rukou''

sakra upadla mi tužka

.....

 

vlasntě nevím co tím ta paní myslela....



 :)

 

 

Autor drew, 16.09.2013
Přečteno 562x
Tipy 9
Poslední tipující: Pelican, Loveless, Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekde mam jeste par listu z lady fuckingham, co kolovalo pod lavici na gymplu.. :))

16.09.2013 21:18:16 | Jan Voralberg

:D ráda slyším, že byla hitem i někde jinde :D mě nezbylA vážně ani strana,ale doteď vím u koho zbyla :)

16.09.2013 21:37:11 | drew

Tak na nej musis uderit. :))

16.09.2013 22:35:45 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí