Vypůjčený list z měsíční knihovny

Vypůjčený list z měsíční knihovny

Anotace: pocitovka http://www.youtube.com/watch?v=1nCVtCCm6LM

Měsíční svit
líbá naše těla
včerejšky hříchů
odplouvají
na paprscích vykoupení.

 

Nocí budem
pouštět draky
namotané
na šňůrkách chtíče
nepřiznám
že s tvým srdcem
rozehrávám
texas hold'em.

 

Spánek je
společný nepřítel
když orosené světlo
tvého klína
dopadá
na cella
našich klecí.

 

Meteorologové varují
před nadměrným
množstvím chemie
doprovázeným
fyzikálními zákony
kopulačních pohybů.

 

Zažehneš jiskru
a spatříme ohňostroj
sladší budoucnosti
nadějí
do doby..

 

..než bude zavražděn
měsíční svit
na záda padne ráno
a realita
bude nás soudit.

Autor Isquieasuus, 17.09.2013
Přečteno 456x
Tipy 26
Poslední tipující: Matty09, Lioness, Elisa K., Anjesis, Radhuza, Kaitlynn, Martinecka23, xkacerka, Amonasr, mikrojimbo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..vážně se Ti moc povedla, krásné obraty 8)

26.09.2013 18:06:01 | Lioness

nádherné dílo

23.09.2013 19:50:48 | Anjesis

Moc děkuju:))

23.09.2013 20:11:50 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí