Zářiví umírají první, protože září jinak než je povoleno

Zářiví umírají první, protože září jinak než je povoleno

Anotace: .

To,
jak se zasahuje do snů
s cílem
je všechny rozšlapat
je jako
výbuch minových polí
a v čele
ti stojí jen zdi
a za zády
díry po stopách.

Do dlaní
semkneš zbytek slunce
a než se úplně setmí
můžeš říct
že ses ho aspoň
zkusila zachránit
než na něj
šlápli



taky.
Autor Ayne, 17.09.2013
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, xkacerka, Joe Vai, Amonasr, zdenka, maliska, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za dobrej název

18.09.2013 09:29:09 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí