Splynutí v oparu

Splynutí v oparu

Anotace: Nejvyšší cit by mohl být korunován splynutím...

Dopadá...
rozkutý tabák vonné cigarety,
popel na portréty
kreslené podobenky uhlem.

Však ty drahá
kterás nyní nahá
pojď mi v ústrety,
jen hloub a vně,
těkavé prstence
opouštějí
tvá smyslná ústa,
v starobylé vaně
oči tvé vyhlíží odhodlaně,
miluji tvé bělostné dlaně.

Neodcházej
- prosím zůstaň...

V kupovité oblačnosti modravého kouře
zažijeme emoční smíření i bouře,
splynou naše siluety.

Neříkej nic,
nejsou potřebná slova ani věty,
nahá těla obklopují láhve
barvy nejedné viněty
chřadnoucí svíce,
okvětní lístky, konfety...

Happy new year!
Autor kudlankaW, 27.09.2013
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Větroplach, Kirsten, Amonasr, maliska, Avola, Kaitlynn, zdenka, Skořicová princezna, Adelheidis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré a krásně poetické :)

27.09.2013 22:04:01 | Adelheidis

Díky zdvořilé...

Martin Kristián přeje romantický večer...

27.09.2013 22:05:03 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí