chrousti, sny a naděje páchají sebevraždu v 11.patře

chrousti, sny a naděje páchají sebevraždu v 11.patře

Anotace: věnováno

co ty víš kde a s kým budem až spolu nebudem

 

tak pro tahle slova jsme se vrátili

po cestě zpět

ale v úplně jiným čase

byla to jen zvědavost

jestli k sobě doopravdy nepatříme

nejsem o nic víc moudrá

než před sto lety a tisíci kilometry

 

moje holé ruce chodily už moc dlouho v trní

 

máte pravdu všechno je to ve mě

 

je těžké opustit kruh

protože ten kruh to jsem já 

 

vidíme jen tak daleko jak si myslíme že vidět můžem

 

Autor Sarah, 29.09.2013
Přečteno 432x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Isquieasuus, kudlankaW, Anjesis, Robin Marnolli, maliska, mikrojimbo, hanele m., CoT, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy mi stačí nemyslet a najednou vidím mnohem dál...

10.10.2013 10:44:05 | enigman

Tebe už jsem tak dlouho nečet...ale nezakrnělas, to je fajn;-)

29.09.2013 19:55:51 | Robin Marnolli

:-)

30.09.2013 09:13:07 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí