Pro Tuto Chvíli

Pro Tuto Chvíli

Anotace: -

Pámbů mě stvořil abych se rozdal

A když jsem se rozdal tak zůstal jsem sám

Pak rozum jsem pozbyl neb konečně poznal

Jsem jakéže štěstí to vlastně mám

 

Jak bájný fénix tisíckrát vzplanu

Pak z popela vstanu zas silnější dnes

Mnozí již vzpláli, po všech ani ánung

Vzpomínka žádná byť štěkl by pes

 

A tak mé tělo teď na kusy rvou si

Ohně co rdousí můj prohraný krk

Já v žáru jej ztratil když s Ďáblem jsem krátil

Svůj okamžik slávy aniž bych mrk

Autor Bolder, 30.09.2013
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí