Tri slová

Tri slová

  

Písala si o smiechu,

s ktorým sa strhávaš z nočných môr,

o krvavom slnku, čo ťa ráno prinútilo vstať,

o nádejach a príležitostiach strácajúcich sa v plynúcom čase.

 

Spomínala si presilené kolená a zlepšujúcu sa kondíciu,

octom zaliatu šošovicovú polievku,

bolesť brucha z nedojedeného narodeninového hamburgera,

slzy v očiach pri ceste k rodičom.

 

Cítim nahnité lístie v lese, keď zbieraš hríby,

prežívam Coil, Animal Colective a Nicka Cavea,

prehadzujem a domýšľam si písmená,

aby tvoje vety dávali zmysel.

 

Mám rád,

keď sa so mnou delíš o tieto bežné intímnosti.

 

Mám rád teba.

 

 

 

 

nj ako povies

 

 

 

 

Autor nebech, 01.10.2013
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kudlankaW, Favi, mikrojimbo, maliska, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí