Mistrovské dílo

Mistrovské dílo

Anotace: •••

V jednoduchosti se vždycky skrývá..

komplikovaná krása

Nebylo by to nádherné

zničit, co tvé srdce drásá

a praštit se do hlavy při každém doufání?

 

Ve stručnosti se lépe hledá..

obsáhlá stopáž

Nebylo by to kouzelné

zahodit, co si v rukou motáš

a prasknout bublinu při každém koupání?

 

A tak lze lehce předvídat

co vyroste ze zapuštěných míz

Prosím, přivítejte mou..

 

Lady Masterpiece

Autor Trapné děťátko, 02.10.2013
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisa K., její alter ego, Martinecka23, Amonasr, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož mi to přijde jako autoportrét, trochu.

10.10.2013 20:50:01 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí