Porsche

Porsche

Anotace: ...

Někdy kouřím
a vzpomínám na dětství

Když jsem byl malej
a chodili jsme s klukama na třešně

Bylo mi tak
deset

Ten nejstarší mi podal cigáro
a řekl

"tak se ukaž mladej"

A všichni ostatní tvrdili
že to nedám

Já si potáhl z cigarety
šlukl dým
a foukl ho
zpátky do atmosféry

Nikdo mi nevěřil
že jsem si tehdy šlukl a nekašlal
nikdo

Ale nebyla to moje první
cigareta
ani parta

V osmi jsem si zašel do hospody pro kusovky
a zapálil si na jednom obrovským dubovým kmeni

koukal dolů
na město
a poprvý mě napadlo
jaký to je bejt mrtvej

A když mi bylo tak
pět
na nějaký oslavě
mi jeden můj strýc
podal cigáro
a řekl
"zkus to"

všichni tančili
a bavili se
a
ožírali si
držky

a já si potáhl
a foukl dým z cigarety zpátky Jakoby nic

A moje matka se smála
a křičela všude naokolo

"Náááhooodááá!"



Ale já věděl že jsem předurčen k velkým věcem

.
Autor Favi, 04.10.2013
Přečteno 490x
Tipy 24
Poslední tipující: Loveless, Majdalénka, Holis, lucie.Tee, prostějanek, Kaitlynn, Lacosta1, Nikotin, CoT, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

faviii,skvela basen..ted jsem ji docetla a mrzi me jen to,ze jsem si ji neprecetla uz pred deseti dny..

14.10.2013 20:56:18 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí